Dekking tweedehands goederen

Een aanvullende verzekering sluit schade en/of verlies op tweedehands goederen uit. Dat wil zeggen; goederen met een factuurdatum die ouder is dan 60 dagen.

Bij Packlink PRO is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor schade of verlies van tweedehands goederen, voor een maximum van € 500 / zending.

Tijdens het contracteren selecteer je “Tweedehands“.

Een aanvullende verzekering sluit schade en/of verlies op tweedehands goederen uit. Dat wil zeggen; goederen met een factuurdatum die ouder is dan 60 dagen.

Bij Packlink PRO is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor schade of verlies van tweedehands goederen, voor een maximum van € 500 / zending.

Tijdens het contracteren selecteer je “Tweedehands“.