Verbindt jouw account van Catawiki met Packlink PRO

Dit proces kan slechts een keer worden uitgevoerd. De verbinding tussen Catawiki en Packlink Pro kan alleen tot stand komen via het proces van het maken van een partij in Catawiki zodra je je als verkoper hebt geregistreerd.

Start met het publiceren van een partij/nieuwe verkoop door te klikken op de betreffende knop in Catawiki. Vul vervolgens de details van de verkoop in die worden gevraagd in de stappen 1 en 2 van het creatieproces.

In stap 3 “verzendkosten“, zorg ervoor dat je "verzendkosten reeds berekend“ selecteert. Als jouw Catawiki-account niet is gekoppeld aan een Packlink Pro-account, wordt aangeboden om een Packlink Pro-account aan te maken en deze te koppelen aan jouw Catawiki account:

Klik op "Volgende stap”, en er verschijnt een scherm waarin je akkoord dient te gaan met de voorwaarden en bepalingen van Packlink PRO:

Klik op "Accepteren" en jouw account van Packlink PRO wordt automatisch aangemaakt met het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd op Catawiki. Het is belangrijk dat je jouw inbox controleert waar je 2 e-mails van Packlink PRO ontvangt; één om je wachtwoord in te stellen en een andere om je account te activeren. Volg deze eenvoudige instructies en voltooi de volgende acties!

Als je al een Packlink PRO-account hebt met je Catawiki emailadres en je wilt het koppelen aan Catawiki, dan zal het proces precies hetzelfde zijn. Echter, na aanvaarding van de voorwaarden en condities van Packlink PRO, zal Catawiki detecteren dat je e-mailadres al bestaat in Packlink PRO en zal je vragen om je API-sleutel van Packlink PRO op te geven:

Je neemt alleen jouw API-sleutel in Packlink PRO, kopieert en plakt deze, en je account van Catawiki is correct verbonden.

Vanaf nu kun je alle verkochte artikelen in Catawiki verzenden met Packlink PRO!

Als je wilt weten hoe jouw verkopen van Catawiki te verzenden met Packlink PRO, bekijk dan het volgende artikel:Hoe mijn Catawiki-partij te verzenden met Packlink PRO

Als je niet weet hoe je de API-sleutel van Packlink PRO kunt verkrijgen, raadpleeg dan het volgende artikel om te leren hoe jouw API-sleutel te genereren en/of kopiëren: Hoe de API-sleutel te genereren in PRO