Bestellingen importeren via CSV

dat er in het instructiefilmpje wordt benadrukt dat je een punt en geen komma als scheidingsteken moet gebruiken.

Bij Packlink PRO streven we ernaar dat de logistiek niet behoort tot jouw grootste problemen. We doen er dan ook alles aan om het proces van contracteren en verzenden zo snel, gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Als je een groot aantal aanbestedingen hebt en je wilt tijd besparen, dan is het importeren van verzendingen middels een CSV-bestand een van de beste manieren om jouw zendingen te verwerken.

Het is heel eenvoudig:

1. Klik op "Verzending toevoegen" en selecteer het onderdeel "CSV importeren"

2. Er wordt automatisch een tabblad geopend, zodat je een Excel-bestand kunt toevoegen met alle orders die je wilt verwerken. Het is erg belangrijk dat je het voorbeeld (bijlage) downloadt dat wij ter beschikking stellen zodat de import correct wordt voltooid; elke komma, punt, karakter en spatie is belangrijk. Het moet hetzelfde formaat bevatten als het voorbeeld.  Het is erg belangrijk dat je de punt "." als scheidingsteken gebruikt, want als je de komma gebruikt dan zal het laden een foutmelding geven.

3. Om te voltooien, laad je het bestand dat je hebt gemaakt met al je bestellingen. De bestellingen verschijnen automatisch in de map “In behandeling“ en je hoeft het proces alleen nog maar te voltooien door ze aan te vullen

Vergeet niet dat je alle bestellingen kunt voltooien via onze tool voor automatische aanvulling. Je kunt meer informatie vinden in het hulpartikel Automatisch voltooien bestellingen