Bestellingen automatisch afronden

Packlink PRO maakt het mogelijk om aan meerdere bestellingen tegelijk te werken. Deze functionaliteit is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken waardoor je lopende bestellingen tegelijkertijd kan bewerken en afronden.

Het is heel eenvoudig:

• Ga naar bestellingen in voorbereiding om lopende zendingen te bewerken.
  • Selecteer de bestelling die je wil bewerken en wijzigen (indien nodig) (Koerierdienst, service, afmetingen van het pakket, etc.)
  • Selecteer alle bestellingen die je wil verwerken en betalen. Let erop dat als er een gegeven ontbreekt, Packlink PRO een foutmelding in rood bij elke zending zal weergeven (Informatie ontbreekt).
  • Als alles compleet is, controleer dan alle ingevoerde informatie en klik op Voltooien
  • Helemaal klaar! Je hebt je zendingen betaald en de labels worden zo snel mogelijk geladen.