Bestellingen automatisch completeren

Packlink PRO maakt het mogelijk om aan meerdere bestellingen tegelijk te werken. Deze functionaliteit is ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken, waardoor het mogelijk is om jouw lopende bestellingen tegelijkertijd te bewerken en af te ronden.

Het is heel eenvoudig:

• Ga naar bestellingen in het concept om lopende zendingen te bewerken.
  • Selecteer de bestelling die je wilt bewerken en wijzigen (indien nodig) (Transporteur, service, afmetingen van het pakket, etc.)
  • Selecteer alle bestellingen die je wilt verwerken en betalen. Let erop dat, als er iets mist, Packlink PRO je bij elke bestelling een foutmelding geeft in rood (Informatie ontbreekt).
  • Als alles compleet is, controleer dan alle ingevoerde informatie en klik op Voltooien
  • Helemaal klaar! Je hebt je zendingen betaald en de etiketten worden binnenkort geladen.