Wat heb ik nodig om de betaling via automatische incasso te activeren?

Om de automatische incasso als betaalwijze te activeren, moet je eerst inloggen in jouw persoonlijke omgeving bij instellingen > facturatie > betaalwijze , waar je de documentatie vindt die nodig is om de aanvraag te formaliseren.

Je moet het vervolgens sturen naar comercial@packlink.es en zodra het ontvangen is, wordt het verwerkt.

Het type incasso dat wij aanbieden is Sepa B2B, waarvoor het noodzakelijk is om een bedrijfsaccount of een bedrijfsnaam te hebben.

Op deze manier ontvang je elke twee weken facturen conform de behandelde zendingen. De termijnen vervallen de 15e en 30-31e van elke maand.

Denk eraan dat als je niet bij bent met de betalingen, deze optie niet beschikbaar zal zijn voor jou.