Wat heb ik nodig om gedomicilieerde betaling te activeren?

Om gedomicilieerde betaling te activeren, moet je je eerst in je persoonlijke omgeving inloggen en via instellingen > facturatie > betaalwijze zal je de nodige documentatie vinden om de aanvraag te formaliseren.

Stuur deze vervolgens naar comercial@packlink.es zodat wij ze kunnen verwerken.

Wij maken gebruik van Sepa B2B-domiciliëring waarvoor je een bedrijfsaccount of een bedrijfsnaam nodig hebt.

Op deze manier ontvang je elke twee weken een factuur met de verwerkte zendingen. De termijnen vervallen de 15e en 30-31e van elke maand.

Als je nog open betalingen hebt, kan je deze optie niet inschakelen.