Nieuwe ophaling regelen

Mijn zending werd niet opgehaald, Wat kan ik doen?

Als je zending niet werd opgehaald, kan je een nieuwe ophaling regelen.

Waarom werd mijn zending niet opgehaald?

De redenen waarom een koerier de zending niet op de afgesproken datum kon ophalen, zijn:

• Bestuurder buiten dienst: De bestuurder heeft de limiet van zijn dagelijkse uren op de distributieroute bereikt. Dit kan voorkomen door vertragingen in het verkeer, door afhalen of leveren, etc.
  • Onvoorziene gebeurtenissen: Een politieonderzoek, wegwerkzaamheden of wegversperringen.
  • Boekingsfout: Het computersysteem van het Koeriersbedrijf is uitgevallen en het ophalen kon niet op de afgesproken dag plaatsvinden.

Om een nieuwe ophaling te regelen, klik op deze link:

NIEUWE OPHALING REGELEN

Let op:

• Selecteer "een nieuwe ophaling regelen".
  • Vermeld steeds de datum voor de nieuwe ophaling.
  • Het ophalen wordt altijd van vandaag op morgen gepland, exclusief weekends en feestdagen.