Ophalen opnieuw instellen

Mijn zending is niet opgehaald, Wat moet ik doen?

Als jouw pakket niet is opgehaald, kun je het ophalen opnieuw instellen.

Waarom is mijn pakket niet opgehaald?

Redenen waarom een vervoerder de zending niet kon ophalen op de afgesproken datum:

• Bestuurder uit de route: de bestuurder heeft zijn limiet van de dagelijkse uren op de distributieroute bereikt. Dit kan voorkomen door vertragingen in het verkeer, bij het afhalen of leveren, etc.
  • Onvoorziene gebeurtenissen: En politieonderzoek, werkzaamheden of evenementen kunnen verkeersproblemen veroorzaken.
  • Boekingsfout: het computersysteem van de vervoerder is uitgevallen en het ophalen heeft niet plaatsgevonden op de afgesproken dag.

Op een ophaalmoment opnieuw in te stellen, klik je op deze link:

OPHALEN OPNIEUW INPLANNEN

Let op:

• Selecteer ophalen opnieuw instellen.
  • Vermeld in de opmerkingen die datum van het nieuwe ophaalmoment.
  • Het ophalen wordt altijd van de ene dag op de andere beheerd, met uitzondering van weekenden en feestdagen.