Kan ik de gegevens van een geboekte zending aanpassen?

Het is niet mogelijk om een al betaalde zending aan te passen.

Voordat je de zending afrondt ("Klaar om af te ronden" in de Status ‘In afwachting‘) en betaalt, verschijnt er een klein overzicht met de belangrijkste gegevens van de zending:

• Basisgegevens (postcode van herkomst en bestemming, gewicht en afmetingen)

• koeriersbedrijf en service

• Details van de zending (Volledige informatie over herkomst en bestemming, inhoud en waarde van de goederen)

Onder deze drie opties, zie je de knop "Wijzigen" zodat je de ingevoerde gegevens kan bekijken en eventueel aanpassen :)

Als je na de bevestiging van je zending een fout ontdekt, neem dan contact met ons op via je eigen Packlink.PRO-omgeving om de service te annuleren. Hierna kun je een nieuwe service met de juiste gegevens boeken.

De service annuleren is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar naar je zending te gaan (bekijk details).

Bij de details zie je rechts bovenaan de optie:

Hou er rekening mee dat als je kiest voor ‘annuleren‘, de zending niet automatisch geannuleerd wordt. Nadat we het verzoek ontvangen, moeten we de annulering met het Koeriersbedrijf afhandelen. Hierdoor zal de status van de zending niet onmiddellijk op je scherm gewijzigd worden.