Prijslijst

Bij Packlink hanteren we geen vaste prijzen.

De tarieven worden continu ge-update en hangen af van de overeenkomsten met transportbedrijven. We zoeken elke dag dus de beste prijs voor jou. :)

Als je een bedrijf bent en je een vaste prijs wilt hebben om jouw klanten een offerte te geven, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. We maken dan een offerte op maakt van het aantal zendingen dat je doet en alle kenmerken ervan.