Kan ik twee pakketten met hetzelfde verzendetiket versturen?

Het is niet mogelijk om meer dan één pakket met hetzelfde etiket te versturen. Het etiket is de identiteitskaart van elk pakket. Dankzij de barcode beheert de vervoerder zijn opgehaalde en geleverde zendingen. Als alle pakketten hetzelfde etiket hebben dan wordt slechts één ervan geregistreerd voor alle doeleinden: ophalen, transport en levering.

Als de zending die je hebt gecontracteerd bestaat uit verschillende pakketten, hoe je je geen zorgen te maken. Het PDF-bestand van het Verzendetiket toont een etiket voor elk pakket, die allemaal een eigen nummer hebben, bijvoorbeeld 1/3 ,2/3 en 3/3.

Als je hetzelfde etiket voor twee pakketten gebruikt om te versturen, zal voor het transport slechts sprake zijn van een pakket.