Kan ik twee pakketten met hetzelfde verzendlabel versturen?

Het is niet mogelijk om meer dan één pakket met hetzelfde label te versturen. Het label is de identiteitskaart van elk pakket. Dankzij de barcode beheert het Koeriersbedrijf zijn opgehaalde en geleverde zendingen. Als alle pakketten hetzelfde label hebben, wordt slechts één ervan geregistreerd voor ophalen, transport en levering.

Als de geboekte zending uit verschillende pakketten bestaat, hoef je je geen zorgen te maken. Het PDF-bestand met het Verzendlabel bevat een label voor elk pakket met een eigen nummer, bijvoorbeeld 1/3, 2/3 en 3/3.

Als je hetzelfde label gebruikt voor twee pakketten, is er voor transport slechts sprake van een pakket.