Hoe kan ik een prijsopgave krijgen?

Elk koeriersbedrijf en elke service heeft zijn eigen tarieven. Om de exacte prijs van je zending te kennen, moet je gebruik maken van de zoekmachine voor zendingen op de website.

Vul de velden van herkomst en bestemming in, het gewicht en de afmetingen van het pakket of van de pakketten die je wilt verzenden en selecteer de service die het beste bij je past.

Als je twijfels hebt over het gewicht, kan je contact met ons opnemen en we helpen je verder.