Wat is het maximale gewicht voor zendingen met Packlink PRO?

Met Packlink kun je zowel lichte als zware pakketten verzenden.

De zoekfunctie toont je automatisch de beschikbare opties voor je ingevoerde zoekopdracht in de zoekmachine voor zendingen. Als je de beperkingen in gewicht of afmetingen van de aangeboden services op de website wilt weten, klik hier.

Als je geen service kan vinden, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder