Wachtwoord Packlink PRO wijzigen

Je kunt je Packlink PRO-wachtwoord wijzigen vanuit je klantaccount.

Log in op pro.packlink.es, ga naar "Instellingen > Je account" en naar de optie "Wachtwoord wijzigen"

Log in op Packlink-account > Instellingen > Je account > Wachtwoord wijzigen

Als je je wachtwoord wil wijzigen omdat je het vergeten bent, kan je rechtsboven bij "Je account", klikken op: "Wachtwoord vergeten?" en je zal een e-mail met een nieuw wachtwoord ontvangen :)