Wachtwoord Packlink PRO wijzigen

Je kunt jouw wachtwoord van Packlink PRO wijzigen vanuit jouw klantaccount.

Je logt in op pro.packlink.es en gaat naar "Instellingen > Jouw account", waar de optie "wachtwoord wijzigen"verschijnt

Log in op jouw account van Packlink > Instellingen > Jouw account > wachtwoord wijzigen

Als je het wilt wijzigen omdat je het vergeten bent kun je rechtsboven, waar je toegang hebt tot jouw account, klikken op: "Wachtwoord vergeten?". Je ontvangt dan een e-mail met een nieuw wachtwoord :)