Account registreren bij PackLink

Als je wilt profiteren van de voordelen om gebruiker te zijn van Packlink PRO, registreer je dan gratis op onze website!

Klik op de groene knop “Gratis registreren“ of klik meteen hier

Je dient je e-mailadres, telefoonnummer op te geven en een wachtwoord te kiezen voor je nieuwe account van Packlink PRO, en:

• Het aantal maandelijkse zendingen
  • Het platform van jouw webshop (zoals Prestashop, Woo Commerce, Magento, Zen Cart, osCommerce...)
  • Jouw winkel op Marketplaces (zoals eBay of Amazon)

Je ontvangt een e-mail waarin je jouw account moet activeren. Volg de instructies en start met het ontdekken van Packlink PRO.

Je maakt kennis met de voordelen van het zijn van een geregistreerd gebruiker van Packlink hier

Het is heel eenvoudig, snel en... bovenal gratis!

Nou, waar wacht je op?