Maak een PackLink-account aan

Als je gebruik wil maken van de voordelen als Packlink PRO gebruiker, kan je je gratis op onze website registreren!

Klik op de groene knop “Gratis registreren“ of klik  hier

Geef je e-mailadres en telefoonnummer op en kies een wachtwoord voor je nieuwe Packlink PRO-account. Geef eveneens de volgende gegevens in:

• Je aantal maandelijkse zendingen
  • Het platform van jouw webshop (zoals Prestashop, Woo Commerce, Magento, Zen Cart, osCommerce...)
  • Je winkel op Marketplaces (zoals eBay of Amazon)

Je zal een bevestigingsmail ontvangen waarin je je account moet activeren. Volg de instructies en ontdek Packlink PRO.

Ontdek de voordelen als geregistreerde Packlink-gebruiker hier

Het is heel eenvoudig, snel en... vooral gratis!

Waar wacht je op?