Als de koerier niet komt ophalen, kan ik mijn zending dan bij de vervoerder afgeven?

De meeste services zijn inclusief ophalen op huisadres, de vervoerder heeft dus de opdracht om de goederen af te halen op het adres dat bij het sluiten van de overeenkomst is opgegeven.

Als de zending niet is opgehaald op de datum en het tijdstip en je niet langer kunt wachten, raden wij je aan om contact met ons op te nemen voordat je naar hetn toegaat. Wij kunnen dan toestemming vragen om dit te doen, naast het verstrekken van contactgegevens.

Als je de goederen rechtstreeks naar de vervoerder brengt, kan deze de goederen weigeren of de zending in rekening brengen bij jou of bij de ontvanger. Bovendien, als het ophalen eerder is mislukt dan kan het zijn dat we een nieuwe afhaalopdracht moeten activeren, ook al kan deze niet thuis worden gepland.

Neem contact met ons op door te klikken op de knop "Neem contact met ons op" die je op deze pagina vindt. Of via de Online Helpchat.