Wat is Packlink PRO?

Packlink PRO is een tool voor bedrijven en zelfstandigen om zendingen te vergelijken en te beheren.

Wij bieden een snelle en eenvoudige manier om jouw zendingen te vergelijken en aan te nemen met grote transportbedrijven over de hele wereld. Altijd voor de beste prijzen en zonder contracten.

Met Packlink PRO kun je profiteren van:

• Integratie met jouw e-commerce
  • Volumekortingen
  • Al jouw zendingen in een controlepaneel
  • Jouw verzendingen importeren in een CSV-bestand
  • Marktleider in verzekeringsdekking
  • De beste klantenservice

Bovendien hebben we de beste tools voor jouw e-commerce; Prestashop, eBay, Amazon, etc.

Werk met ons samen! :)