Wat is Packlink PRO?

Packlink PRO is een tool voor bedrijven en zelfstandigen om zendingen te vergelijken en te beheren.

We bieden een snelle en eenvoudige manier aan om je zendingen te vergelijken en te boeken met grote koeriersbedrijven over de hele wereld. Altijd tegen de beste prijzen en zonder contracten.

Met Packlink PRO kun je profiteren van:

• Integratie met je e-commerce
  • Volumekortingen
  • Al je zendingen in een controlepaneel
  • Je verzendingen importeren in een CSV-bestand
  • Marktleider in verzekeringsdekking
  • De beste klantenservice

Bovendien hebben we de beste tools voor je e-commerce; Prestashop, eBay, Amazon, etc.

Werk met ons samen! :)