Ik heb een bewijs van levering (POD) nodig.

Bij Packlink hebben we geen services met ontvangstbevestiging, dus is het belangrijk dat je je zending volgt als je de status wilt kennen.

Als je het bewijs van levering van je zending wilt, kan je dit na levering aanvragen. Zodra het beschikbaar is, zullen we het je doorsturen.

Hou er rekening mee dat als de service een levering in de brievenbus omvat, er geen bewijs van levering mogelijk is.

Dit soort verzoeken kan je aanvragen via de details van de zending door te klikken op Contact met de klantenservice.