Ik heb een bewijs van levering (POD) nodig.

Bij Packlink hebben we geen services met ontvangstbevestiging, dus het is belangrijk dat je jouw zending volgtals je de status wilt weten.

Als je het bewijs van levering van jouw zending wilt hebben, kun je dit aanvragen zodra het geleverd is. Wanneer het beschikbaar is, sturen wij het naar je toe.

Houd er rekening mee dat als de service een levering in de brievenbus omvat, er geen mogelijkheid is om een bewijs van levering te verkrijgen.

Dit soort aanvragen kun je noteren bij de opmerkingen van de service. Je klikt dan op Contact met de klantenservice