Wat moet ik doen als er een foutmelding is bij het betalen?

Als je tijdens het contracteringsproces van je zending de betaling niet kon afronden, controleer dan alsjeblieft het volgende:

• Controleer of je voldoende saldo op je rekening hebt staan (creditrekening van Packlink PRO)
  • Controleer of je voldoende saldo op je eigen bankrekening hebt staan als je met bankpas / Paypal betaalt
  • Controleer of je in het adres van de zending vreemde tekens (*,],#,·,$,%,&...) hebt gebruikt of dat het adres te lang is. Systemen van enkele vervoerders hebben soms problemen met de informatie die wordt ingevoerd bij het contracteren en geven dan een foutmelding.
  • Als je de vorige punten hebt gecontroleerd en de fout blijft zich voordoen, probeer dan de gegevens uit jouw betaalmethode te verwijderen zodat je ze opnieuw kunt invoeren. Vergeet niet dat wanneer je opnieuw verbinding maakt met Paypal een nieuw scherm zal openen in je browser. Je wordt dan doorgestuurd naar de Paypal-website waardoor je de pop-up vensters van jouw browser moet hebben ingeschakeld

Jouw Paypal-account kan worden verwijderd in de laatste stap, net voor de bevestiging van de aankoop:

Of als je de functie voor voltooien gebruikt:

Als je dit hebt geverifieerd en de problemen houden aan, neem dan contact met ons op via het Hulpportaal en wij zullen het probleem graag oplossen