Wat moet ik doen als ik een foutmelding bij het betalen krijgt?

Als je tijdens de boeking van je zending de betaling niet kon afronden, moet je het volgende nakijken:

• Kijk na of je voldoende saldo op je rekening hebt staan (creditrekening van Packlink PRO)
  • Kijk na of je voldoende saldo op je eigen bankrekening hebt staan als je met je bankkaart / Paypal betaalt
  • Kijk na of er in het adres van de zending geen vreemde tekens staan (*,],#,·,$,%,&...) of dat het adres niet te lang is. De systemen van sommige Koeriersbedrijven hebben soms problemen met de ingevoerde informatie bij het boeken en geven een foutmelding.
  • Als je de vorige punten hebt nagekeken en de foutmelding  blijft verschijnen, moet je de gegevens van je betaalmethode verwijderen en deze opnieuw invoeren. Vergeet niet dat wanneer je opnieuw met Paypal verbindt, er een nieuw scherm in je browser zal openen. Je zal doorgeschakeld worden naar de Paypal-website, dus moet je de pop-up vensters van je browser ingeschakeld hebben.

Je kan je Paypal-account verwijderen in de laatste stap, net voor de bevestiging van de aankoop:

Of als je de functie voltooien gebruikt:

Als je dit alles hebt nagekeken en de foutmelding blijft zich voordoen, neem dan contact met ons op via het Hulpportaal en we zullen je probleem proberen op te lossen.