Ontvang ik een factuur met BTW?

Ja, zolang je een communautaire zending doet die BTW-plichtig is.  Deze kan nationaal (behalve Canarische eilanden, Ceuta en Melilla) of binnen de Europese Unie zijn.

Je kunt jouw factuur downloaden door te klikken op "Instellingen", waar je jouw lijst met zendingen ziet staan. Vervolgens klik je op “facturatie“ en “Mijn facturen". Hier kun de jouw facturen bekijken en downloaden

Let erop dat als je een BTW-nummer hebt gebruikt, VIES geen BRW toepast op de intracommunautaire activiteiten. Meer informatie vind je op VIES: Wat is het en hoe kan ik me registreren?