Zal ik een factuur met BTW ontvangen?

Ja, zolang je een communautaire zending doet die BTW-plichtig is.  Deze kan nationaal zijn (behalve de Canarische eilanden, Ceuta en Melilla) of binnen de Europese Unie.

Je kan je factuur downloaden door te klikken op "Instellingen" zodat de lijst met zendingen verschijnt. Klik vervolgens op “Facturatie“ en “Mijn facturen". Hier kan je je facturen raadplegen en downloaden.

Let erop dat als je een BTW-nummer-VIES gebruikt hebt, er geen BTW geheven zal worden op de intracommunautaire transacties. Meer informatie vind je op VIES: Wat is het en Hoe kan ik me registreren?