Hoe kan ik de factuur krijgen?

Je Packlink PRO facturen zijn heel eenvoudig te verkijgen :)

Ze staan in je persoonlijke instellingen:

Facturatie > Facturas

Maximaal 7 dagen na het boeken van de zending, zullen je facturen in je paneel staan.

Dit is het gevolg van een verbetering van het Packlink facturatiesysteem dat integratie met de belastingdienst toelaat om de bijbehorende procedures te vereenvoudigen zoals de huidige regelgeving vereist.

Als je je factuur na 7 dagen niet kunt downloaden, neem dan contact met ons op zodat we je probleem kunnen oplossen.