Hoe kan ik een factuur krijgen?

Het krijgen van alle facturen in Packlink PRO is heel eenvoudig :)

Je vind ze in jouw configuratiegebied:

Facturatie > Facturas

De facturen zijn beschikbaar in jouw paneel binnen 7 dagen na het contracteren van de service.

Dit is te danken aan een verbetering die onlangs in het facturatiesysteem van Packlink is aangebracht en die ons in staat stelt om te integreren met de belastingdienst, de bijbehorende procedures te stroomlijnen, zoals vereist door de huidige regelgeving.

Als je na 7 dagen jouw factuur niet kunt downloaden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om jouw zaak te bekijken.