Ontvang ik een factuur op het moment dat ik de service boek?

Nee, je ontvangt de factuur binnen maximaal 7 dagen nadat je de service boekte.

Dit is het gevolg van een verbetering van het Packlink facturatiesysteem dat integratie met de belastingdienst toelaat om de bijbehorende procedures te vereenvoudigen zoals de huidige regelgeving vereist.

Je kan je facturen raadplegen via Instellingen > Facturatie > Facturen

Als je uitgestelde betaling instelde, zal je slechts twee keer per maand een factuur krijgen. Deze zullen om de 15 dagen beschikbaar zijn, zolang je ze betaald hebt.