Ik heb een bedrag ontvangen, maar ik heb de herziene factuur niet. Hoe kan ik deze krijgen?

Bij Packlink PRO ontvang je de bijbehorende herziene factuur elke keer dat je een bedrag betaalt of ontvangt.

Deze ontvangen? Heel eenvoudig:

Instellingen > Facturatie > Facturen

Hier vind je alle facturen van je zendingen met Packlink PRO.

Bij Packlink PRO ontvang je de bijbehorende herziene factuur elke keer dat je een bedrag betaalt of ontvangt.

Deze ontvangen? Heel eenvoudig:

Instellingen > Facturatie > Facturen

Hier vind je alle facturen van je zendingen met Packlink PRO.