Speciale aanbiedingen premium cliënten (kortingen per volume)

Als je regelmatig met PackLink verzendt, heb je geluk! :)

Onze commerciële afdeling bied je speciale aanbiedingen, afhankelijk van het aantal zendingen dat je wekelijks doet.

Je kunt alleen contact met hen opnemen via ons contactformulier dat je hebt geselecteerd als type verzoek: "Reclame" of klik hier.

Als je regelmatig met PackLink verzendt, heb je geluk! :)

Onze commerciële afdeling bied je speciale aanbiedingen, afhankelijk van het aantal zendingen dat je wekelijks doet.

Je kunt alleen contact met hen opnemen via ons contactformulier dat je hebt geselecteerd als type verzoek: "Reclame" of klik hier.