Wat gebeurt er als ik het gewicht van het pakket niet zeker weet?

Om de prijs van je zending te berekenen, moet je het gewicht en de afmetingen weten.

Wij willen niet dat jouw zending om deze reden een incident ondervindt, dus als je de ontvanger bent, raden wij je aan om met de afzender te overleggen voordat je het contract afsluit.

Wil je weten wat er gebeurt als het gewicht niet correct is? klik hier.