Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik deze herstellen?

Als je hebt geprobeerd in te loggen op Packlink PRO en je weet het wachtwoord niet meer, dan kun je deze herstellen via de website.

Wanneer je jouw e-mailadres en wachtwoord invult, krijg je de vraag "Bevestigingse-mail doorsturen: ben je jouw wachtwoord vergeten?.

Klik erop en voer je e-mail in.

Je ontvangt een e-mail met de instructies om het te voltooien, en zodat je weer toegang hebt tot jouw account.