Kan ik adressen bewaren voor andere bestellingen?

Natuurlijk! Heb je meerdere ophaaladressen of wil je jouw adres opslaan en wil je niet elke keer dat je een contract afsluit alle gegevens handmatig invoeren, dan hebben wij een oplossing voor je.

Ga naar je account van Packlink PRO > Instellingen en bij “standaardadressen“ kun je tot 8 verschillende adressen aanmaken en bewaren. Een ervan kun je instellen als standaard adres voor jouw zendingen.

Als je een nieuwe zending wilt maken, klik je op "Zending toevoegen" en zie je dat het herkomstadres standaard hetzelfde is als het adres dat je eerder als standaard adres hebt gemarkeerd in "standaard adressen". Je kunt ook een ander adres selecteren dat al is opgeslagen, of zelfs een ander adres opgeven.

Wij willen je helpen om het gemakkelijker te maken. We adviseren je dan ook om jouw frequente adressen op te slaan, ook om mogelijke fouten bij het contracteren te voorkomen als je alle gegevens met de hand invoert. Dit bespaart je ook weer enkele minuten!