Welke dekking heeft mijn zending?

Alle zendingen via Packlink.PRO omvatten de dekking die is vastgelegd in de vervoersovereenkomst die van toepassing is op elk transport. In geval van schade of verlies dient altijd de vereiste documentatie te worden overlegd voor de behandeling van een claim.

Als de waarde van de zending de dekking genoemd in het contract overstijgt, kun je een aanvullende dekking tot € 2.500,- afsluiten, maar alleen als het om nieuwe goederen gaat. Als de goederen die je verzendt "tweedehands" zijn (aankoop/factuurdatum is ouder dan 60 dagen dan de datum van het ophalen), dan is er een dekking van € 500,- beschikbaar, hiervoor selecteer je alleen Tweedehands