Wat te doen als ik niet thuis was toen mijn pakket wel opgehaald?

Als je niet thuis was op het moment dat de vervoerder langs kwam om jouw bestelling op te halen, neem dan contact met ons op om een nieuwe planning van afhalen aan te vragen.

Op dezelfde dag komen ze meestal niet twee keer langs om op te halen, dus de nieuwe poging valt dan op de volgende dag, in dezelfde tijdsspanne.

Als je niet beschikbaar bent op dat moment, kun je ons vragen of er een mogelijkheid tot wijziging is (afhankelijk van het service- en afhaaladres).

Als je niet beschikbaar bent tijdens het ophalen, adviseren we je om een service te contracteren waarbij niet het ophalen op een huisadres in inbegrepen. Om ze te bekijken, klik dan hier.

Je kunt contact met ons opnemen door te klikken op "Neem contact met ons op" :)