Wanneer kan ik mijn zending volgen?

Met het Packlink ordernummer (ES....) of met het verzendnummer van het Koeriersbedrijf is het heel eenvoudig om je zending te volgen.

In de volgende tabel staan al onze het Koeriersbedrijven met een directe link naar hun website. Hier kan je je zending direct volgen:

Hoe kan ik mijn zending traceren?

Traceren op de pagina van het Koeriersbedrijf

CorreosExpress

Correos

SEUR

Keavo

Starpack Skynet

Tnt

Ups

GLS

Zeleris

Resultado de imagen de hermes parcel people

Hermes

Je kan de status van je zending daags na het afhalen beginnen volgen. Het traceren begint zodra de koerier de zending heeft opgehaald en de goederen in het filiaal gescand werden.
De afhaaldag wordt beschouwd als de eerste transitdag van de zending. In het geval van internationale zendingen kan het langer duren om het transport bij te werken omdat de transit via verschillende magazijnen verloopt.
Als er al 48 uur geen update van de status is, moet je contact opnemen met onze Klantenservice via het Hulpcentrum.

Hoe te traceren met Packlink.PRO

Je kan je zendingen volgen bij de zendingsgegevens door te klikken op traceren

Mijn zending volgen op de website van het Koeriersbedrijf

Hier kun je het aantal Correos Express aangeven (6..., 9.... of 3...).

CORREOS

http://www.correos.es/ss/Satellite/site/aplicacion-4000003382119-herramientas_y_apps/detalle_app-sidioma=es_ES

De Correos-website herkent alleen het labelnummer dat begint met PQ....

SEUR

http://www.seur.com/seguimiento-online.do

Op de pagina van SEUR kan je het labelnummer opgeven, als ook het ES-nummer van Packlink indien je op het einde “01“ toevoegt.

KEAVO

http://www.envialia.com/

Op de pagina van Keavo (Envialia) kan je jouw zending lokaliseren door de Packlink-referentie (ES....) in te voeren bij “Zending traceren“ > “Ref#“ en de postcode van de bestemming.

STARPACK

Met StarPack (SkyNet) kan je de zending volgen met het labelnummer (006... , 007...) en met de Packlink-referentie (ES2017...)

http://www.skynetwwe.com/#/

TNT

Net als bij andere Koeriersbedrijven kan je je zending volgen met het labelnummer (GE...) en met de Packlink-referentie (ES2017...).

https://www.tnt.com/express/es_es/site/herramientas-envio/seguimiento.html?utm_redirect=legacy_webtracker-nonav

UPS

Met UPS kan je je zending volgen met het labelnummer dat begint met 1ZA...

https://www.ups.com/WebTracking/track?loc=es_ES

GLS

Voor GLS moet je eerst contact opnemen met de Klantenservice, zodat zij je het interne trackingnummer kunnen meedelen.

https://gls-group.eu/ES/es/seguimiento-de-envios

ZELERIS

Via de Zeleris-website kan je je zending  aan de hand van het labelnummer volgen dat meestal met R00... begint

https://www.zeleris.com/seguimiento_envio.aspx

HERMES

Voer je trackingnummer (Tracking No) in op de website https://www.hermesworld.com/en/ en klik op Find parcel