Stel de standaard adressen in Packlink PRO in

Het standaard adres gebruiken zorgt ervoor dat je tijd bespaart bij het beheren van je zendingen.

Klik op "Toevoegen" om je standaard adressen in Packlink PRO in te stellen.

Om het in te stellen, moet je naar “Instellingen" gaan, in het menu rechtsboven. Klik op “standaard adressen“, in het menu links. Vul de gegevens op het formulier in en klik op “Opslaan“ om te bevestigen. Je kunt tot 8 standaard adressen aanmaken.