eBay-integratie met Packlink PRO

Met Packlink PRO kun je al jouw zendingen automatisch importeren in Ebay en beheren vanuit een enkel controlepaneel.

Volg deze eenvoudige stappen om je eBay-winkel met Packlink PRO te verbinden:

1. Registreer je gratis op Packlink PRO

2. Bevestig je registratie en ga naar je account van Packlink PRO door te klikken op Doorgaan op onze homepage

3. Eenmaal ingelogd ga je in je gebruikersomgeving naar “Configuratie“> Import van bestellingen> eBay

4. Klik op "verbinden met mijn winkel“ en krijg toegang tot je eBay-account

5. Activeer de automatische import van eBay-bestellingen en klik op Bewaren.

Jouw eBay-bestellingen die klaar zijn voor verzending worden elke 4 uur automatisch geïmporteerd. Nu hoef je alleen nog maar de vervoerder te kiezen die je wilt en de verzending te bevestigen.