Installatiegids Amazon

Je kunt de integratie met Amazone voor Packlink PRO in slechts een paar seconden installeren.

Vanuit je Amazon-verkoopaccount (Amazon Seller Central) :

1. Ga naar de applicatiecatalogus "Marketplace Appstore"

2. Zoek "Packlink"

3. Ga naar de applicatie van Packlink PRO en geef rechts onderin de pagina toestemming voor de toegang tot je verkopersgegevens:

4. Amazon MWS (Amazon Marketplace Web Service) wordt geopend, waar je de volgende informatie kan invullen:

- Naam van de ontwikkelaar: "Packlink PRO" o "Packlink Shipping S.L"

- ID van de ontwikkelaar: "3197-5154-4678" o "319751544678"

Klik op Volgende

5. Lees en accepteer de servicevoorwaarden:

Klik op Volgende en dan is de applicatie al geconfigureerd met jouw webshop op Amazon.

6. En als laatste, ga naar je account van Packlink PRO en klik op Configuratie > Integraties voor jouw webshop > Amazon.com en vul de volgende velden in met de informatie die je bij de vorige stap hebt gekregen:

- Authenticatie van autorisatie van MWS

- Identificatie als verkoper

Je bent nu klaar om te beginnen met verzenden!

De synchronisatie van de bestellingen vanuit Amazon naar Packlink PRO vindt automatisch plaats om de vier uur. Bovendien kun je deze ook handmatig actualiseren wanneer je wilt met slechts een klik.