Installatiegids Amazon

Je kunt de integratie met Amazone voor Packlink PRO in slechts een paar seconden installeren. Volg simpelweg deze stappen:

• Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van jouw verkoopaccount van Amazon in.

• Selecteer de tweede optie, "Ik wil een applicatie gebruiken om toegang te krijgen tot mijn verkoopaccount van Amazon via MWS"" en vul de velden met de volgende informatie in:

* Naam van de applicatie: Packlink PRO

* Accountnummer van de ontwikkelaar van de applicatie: 3197-5154-4678

• Klik op “volgende“ om de licentieovereenkomst te accepteren en vervolgens klik je opnieuw op “volgende“.

• Kopieer de volgende codes:
    1. Identificatie als verkoper
    2. Identificatie van Marketplace ID (je kunt er slechts een selecteren voor elke account van Packlink PRO)
    3. Authenticatie van autorisatie van MWS

• Ga naar Packlink PRO, bij "Instellingen" en selecteer "Amazon" in het menu aan de linkerkant. Kopieer de drie codes in de bijbehorende velden en klik op Opslaan.

Je bent nu klaar om te beginnen met verzenden!

De synchronisatie van de bestellingen vanuit Amazon naar Packlink PRO vindt automatisch plaats om de vier uur. Bovendien kun je deze ook handmatig actualiseren wanneer je wilt met slechts een klik.