Bestellingen archiveren

Dankzij deze functionaliteit heb je volledige controle over jouw zendingen, zodat je in jouw paneel alleen de belangrijkste orders ziet.

Het installeren van deze optie in Packlink PRO duurt niet langer dan 1 minuut!

- Ga naar je instellingen en selecteer de optie "Archiveren" in het menu links.
- Kies als je wilt archiveren de incomplete zendingen
- Klik op Opslaan.

Zodra je klaar bent, beheert Packlink PRO jouw voorkeuren en binnen 24 uur zijn je bestellingen gearchiveerd.

Om ze te bekijken ga je naar de balk aan de bovenkant "Toon filters", en selecteer je de status "Gearchiveerd".

De GELEVERDE bestellingen archiveer je niet want daarna kun je ze niet meer terughalen in je eigen omgeving.