Klaar voor verzending

Jouw zending is nu klaar om opgehaald te worden, print de etiketten en zorg ervoor dat ze goed vastzitten met plakband zodat ze niet los gaan. Gelieve het barcode-gedeelte niet te bedekken, zodat het correct kan worden gescand door de vervoerder.

Als je een Drop Off-service (Correos kantoor-kantoor of Correos kantoor-huisadres) hebt gecontracteerd, kun je na het afdrukken van de etiketten naar de dichtstbijzijnde vestiging gaan om deze te deponeren.

In de status “Klaar voor verzending“ kun je etiketten afdrukken/verzenden, je bestelling wijzigen/annuleren

Jouw zending is nu klaar om opgehaald te worden, print de etiketten en zorg ervoor dat ze goed vastzitten met plakband zodat ze niet los gaan. Gelieve het barcode-gedeelte niet te bedekken, zodat het correct kan worden gescand door de vervoerder.

Als je een Drop Off-service (Correos kantoor-kantoor of Correos kantoor-huisadres) hebt gecontracteerd, kun je na het afdrukken van de etiketten naar de dichtstbijzijnde vestiging gaan om deze te deponeren.

In de status “Klaar voor verzending“ kun je etiketten afdrukken/verzenden, je bestelling wijzigen/annuleren