Hoe de API-sleutel in PRO te genereren

Elke keer dat je een van onze integraties gebruikt, heb je een API-sleutel (Api Key) nodig. Deze verbindt jouw Packlink PRO-account met het platform waarmee je het wilt integreren.

En enkele secondes heb je een sleutel gegenereerd. Je hoeft alleen de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar jouw Instellingen en klik op *“Packlink PRO API-sleutel“
2. Als je op dit punt bent aangekomen, klik op “Genereer de API-sleutel“
3. Kopieer de API-sleutel die voor jou is gegenereerd.
4. Voer deze in bij de overeenkomstige sectie van het platform waarmee je jouw Packlink PRO-account wilt verbinden.

Als je een nieuwe integratie wilt doen en je jouw API-sleutel al hebt laten genereren, hoef je je geen zorgen te maken. Je hoeft deze niet opnieuw te genereren, je kunt hem kopiëren en plakken wanneer je hem nodig hebt via de "Instellingen".

Jouw API-sleutel wordt zichtbaar in dit gedeelte van de website elke keer dat je hem nodig hebt.