In afwachting

Wij hebben je bestelling ontvangen en jouw zending wordt verwerkt, gelieve enkele seconden te wachten. Zodra je zending gereed is, kun je de etiketten printen. Als je twijfels hebt, neem alsjeblieft contact op met de Klantenservice.

In het paneel zie je de volgende status “Jouw zending wordt verwerkt. Spoedig zal het klaar zijn om opgehaald te worden en kun je jouw etiketten printen en toevoegen aan de pakketten.”

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen door te klikken op Support, of je kunt toegang krijgen via het Hulpportaal: https://support-pro.packlink.com/hc/nl

Wij hebben je bestelling ontvangen en jouw zending wordt verwerkt, gelieve enkele seconden te wachten. Zodra je zending gereed is, kun je de etiketten printen. Als je twijfels hebt, neem alsjeblieft contact op met de Klantenservice.

In het paneel zie je de volgende status “Jouw zending wordt verwerkt. Spoedig zal het klaar zijn om opgehaald te worden en kun je jouw etiketten printen en toevoegen aan de pakketten.”

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen door te klikken op Support, of je kunt toegang krijgen via het Hulpportaal: https://support-pro.packlink.com/hc/nl

Wij hebben je bestelling ontvangen en jouw zending wordt verwerkt, gelieve enkele seconden te wachten. Zodra je zending gereed is, kun je de etiketten printen. Als je twijfels hebt, neem alsjeblieft contact op met de Klantenservice.

In het paneel zie je de volgende status “Jouw zending wordt verwerkt. Spoedig zal het klaar zijn om opgehaald te worden en kun je jouw etiketten printen en toevoegen aan de pakketten.”

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen door te klikken op Support, of je kunt toegang krijgen via het Hulpportaal: https://support-pro.packlink.com/hc/nl