Standaard pakketten

Handmatig de afmetingen van elk pakket dat je verstuurt opschrijven? NEE!

Nu bespaar je nog meer tijd met Packlink PRO bij het beheer van je bestellingen.

Je kunt tot 16 verschillende pakketten bewaren. Bovendien kun je degene die je het meest gebruikt kiezen als standaard pakket.

Het is heel eenvoudig:

- Ga naar instellingen
- Selecteer de optie “Pakketten”, in het menu aan de linkerkant
- Identificeer het pakket met een naam en vul het gewicht en afmetingen in
- Sla de wijzigingen op

Eenmaal opgeslagen, kun je de afmetingen wijzigen, verwijderen of jouw standaard pakket wijzigen voor een ander pakket.

Vergeet nietom, voordat je het contract afsluit, ervoor te zorgen dat je het gewicht en de afmetingen van het pakket controleert. Als de transporteur de goederen ophaalt en er zijn verschillen tussen het gewicht en het volume dat je eerder hebt opgegeven (zelfs met vooraf gedefinieerde pakketten), zal Packlink een bedrag in rekening brengen op jouw account vanwege het Verschil in gewicht