Kan ik een aangetekende zending contracteren met Packlink?

Packlink beschikt niet over een aangetekende bezorgdienst. Deze service is meestal beschikbaar in de postservices en betekent dat de postbode/koerier ervoor zorgt dat de bezorging in de hand van de ontvanger plaatsvindt en niet bij een derde persoon, zelfs als deze op hetzelfde adres woont. De koerier zal de verificatie uitvoeren door de persoonsgegevens en het ID van de ontvanger te vragen. Hij zal aan zijn centrale de zogenaamde ontvangstbevestiging sturen zodat deze op verzoek ter beschikking te stellen van de afzender.