Hoe kan ik mijn Packlink.PRO-account verwijderen?

Jammer dat je hebt besloten om jouw account te verwijderen. Let erop dat voor je hieraan begint, dat als je het account eenmaal hebt verwijderd, deze niet meer terug te halen is.

Om je account te verwijderen, volg deze stappen:

1. Ga naar je persoonlijke omgeving van Packlink.PRO
  2. Ga naar Instellingen - Privacy​​
  3. Klik op Privacy en geef NEE aan in het gedeelte over de behandeling van jouw persoonlijke gegevens. Houd er rekening mee dat als je jouw account verwijdert, deze later niet meer kunt terughalen.

Onze systemen houden een termijn van gemiddeld 30 dagen aan om de aanvraag te behandelen.

Als je jouw account sluit, verdwijnt deze uit ons systeem. Houd er rekening mee dat als je jouw account verwijdert, deze later niet meer kunt terughalen.

Als je vragen hebt over de behandeling van je persoonlijke gegevens of andere vragen met betrekking tot privacy, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: privacy@packlink.com.