Hoe kan ik me uitschrijven voor de e-mails van Packlink.PRO?

Voor Packlink is het belangrijk om te weten dat je nog steeds communicatie over ons wilt ontvangen en vooral dat deze interessant voor je is en waarde toevoegt.

Als je niet langer communicatie van Packlink per e-mail wenst te ontvangen - zoals de laatste aanbiedingen van Packlink, aanbevelingen over onze services en producten, nieuws en algemene informatie over Packlink - kun je dit als volgt regelen.

Om je af te melden voor Packlink-communicatie, open je de laatst ontvangen e-mail en scrol je naar beneden. Klik onderaan op UnsubscribeUnsubscribe. Op deze manier zullen we stoppen met het sturen van e-mailcommunicatie. Let op, onze systemen hebben minstens 24 uur nodig om deze verzoeken te behandelen.

Je kunt ook de volgende instructies volgen:

1. Ga naar je persoonlijke omgeving van Packlink.PRO
  2. Ga naar Instellingen - Privacy​​
  3. Noteer jouw contactvoorkeuren