Standaard pakketten

Moet ik de afmetingen van elk te verzenden pakket manueel invoeren? NEE!

Met Packlink PRO zal je tijd besparen bij het beheer van je bestellingen.

Je kan tot 16 verschillende pakketten opslaan. Bovendien kan je de meest gebruikte zending instellen als standaard pakket.

Het is heel eenvoudig:

- Ga naar instellingen
- Selecteer de optie “Pakketten” in het menu aan de linkerkant
- Identificeer het pakket met een naam en vul het gewicht en de afmetingen in
- Sla de wijzigingen op

Eenmaal opgeslagen, kan je de afmetingen wijzigen, verwijderen of een ander pakket als standaard pakket kiezen kiezen.

Vergeet niet om het gewicht en de afmetingen vóór het boeken na te kijken. Als de koerier de goederen ophaalt en er zijn verschillen tussen het gewicht en het volume dat je opgaf (zelfs met standaard pakketten), zal Packlink een bedrag op je account aanrekenen voor dit verschil in gewicht.