Ik kan niet inloggen met mijn wachtwoord

Kun je niet inloggen met je wachtwoord? Dit zou kunnen liggen aan:

• Verkeer wachtwoord
  • Inactief account (Als je je registreert bij PackLink PRO, sturen wij je een e-mail om jouw account te activeren in een paar eenvoudige stappen. Als je deze niet activeert, herkent het systeem je niet als gebruiker. Dan kun je dus niet inloggen.)
  • Het ingevoerde e-mailadres is niet correct.

Als je aan deze eisen voldoet, en de website herkent je wachtwoord niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het hulpportaal zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen :)