Ik kan niet inloggen met mijn wachtwoord

Kun je niet inloggen met je wachtwoord? Dit kan liggen aan:

• Verkeerd wachtwoord
  • Inactieve account (Als je je registreert bij PackLink PRO, sturen wij je een e-mail om je account in een paar eenvoudige stappen te activeren. Als je deze niet activeert, herkent het systeem je niet als gebruiker. Je kan dus niet inloggen.)
  • Het ingevoerde e-mailadres is niet correct.

Als je aan deze voorwaarden voldoet en de website herkent je wachtwoord niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het hulpportaal zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen :)