Onbetaalde factuur met uitgestelde betaling

Als een van jouw facturen niet betaald is, zal Packlink PRO een bericht sturen zodat je altijd weet welk bedrag je verschuldigd bent en over welke factuur het gaat.

We zullen automatisch het betreffende bedrag in rekening brengen.

Om dit te voorkomen, adviseren we je het volgende:

Credit- of debetcard:

• Verifieer of jouw kaart voldoende saldo heeft om het openstaande bedrag te betalen.
  • Controleer bij jouw bank of er geen transactie met Packlink (OMI Europa S.L.) wordt geblokkeerd.

PayPal:

• Verifieer of jouw kaart of bijbehorende Paypal-rekening voldoende saldo heeft om het openstaande bedrag te betalen.
  • Verifieer dat jouw PayPal-account geen limiet heeft ingesteld.
  • Controleer in jouw Paypal-account of je geen Verificatie in twee stappenhebt ingesteld. (Een PayPal-optie, waarbij je naast het e-mailadres en wachtwoord wordt gevraagd om een beveiligingssleutel via SMS.
    Om deze optie te activeren/deactiveren: PayPal > Profiel > Mijn instellingen > Veiligheidssleutel)

Als we je een bedrag in rekening hebben gebracht dat je al hebt betaald, neem dan contact met ons op via de On-Line Help Chat of het Hulpcentrum van Packlink PRO.